Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. listopadu 2017 10:23
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Je LSD opravdu tak nebezpečné?

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

V našem prvním animovaném videu se dozvíš vše o jedné z nejpopulárnějších drog na světě.

Prostřednictvím videí ti přinášíme poutavé reportáže, vzrušující ankety z ulic či edukativní projekty o tom, kam se vydat na vysokou školu či kde vyzkoušet zaměstnání. Učíme tě obléknout se na maturitní ples, v podrobných video rozhovorech přinášíme myšlenky raperů či influencerů, backstage jejich koncertů, ale přitom nezapomínáme na streetstyle módu,filmy či úchvatné krásy našich končin. Náš YouTube kanál se zkrátka bez debaty vyplatí odebírat a přesvědčí tě o tom i náš další projekt – série videí Věděl jsi?

Pravidelně ti budeme přinášet naučná videa v úsměvné animované formě, které tě obohatí. Zapomeň však na jakoukoliv nudu, probíraná témata tě totiž rozhodně budou zajímat. Ostatně to dokazuje už i první video o LSD, jedné z nejpopulárnějších drog na světě. Díky Petrovi z kanálu BeWise se dozvíš o všech možných rizicích tohoto psychedelika a možná ti i prozradí, jak si LSD můžeš připravit doma na pánvi.

Domů
Sdílet
Diskuse