Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. listopadu 2017 17:00
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Předměty legendárního 2Paca míří do aukce! Fanoušci mohou získat raperovy nevydané skladby, tajné milostné dopisy a dokonce nahou selfie

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Šperky, oblečení, fotografie, dopisy nebo nikdy nevydané skladby. Předměty, které kdysi patřily 2Pacovi, nyní mohou být tvoje.

Legendární raper 2Pac po sobě nezanechal pouze bohatý repertoár nesmrtelných skladeb, ale také řadu vzácných osobních předmětů, které právě nyní míří do on-line aukce. Mezi nabízenými memorabiliemi slavného umělce se objevují například dosud nikdy neviděné fotografie, kde nechybí ani trocha nahoty, nevydané skladby z roku 1990, stříbrný přívěsek ve tvaru pistole osázené zirkony a v neposlední řadě také milostné dopisy, které 2Pac psal během svého pobytu za mřížemi. Zajímavostí je pak také umělou krví zašpiněná mikina s dírami po kulkách, kterou měl raper na sobě během natáčení filmu Above The Rim.

Aukci pořádá server Gotta Have Rock and Roll, který ji na svých stránkách již spustil, přičemž zájemci mohou přihazovat peníze až do začátku příštího měsíce. Ed Kosinski, spoluzakladatel aukční stránky, prozradil, že všechen materiál pro aukci byl sbírán přibližně jeden rok a pochází z nejrůznějších zdrojů, především pak od lidí z nejbližšího okolí zesnulého umělce. Podle dosavadních odhadů by se za raritní kousky mělo podařit vybrat v přepočtu přes 7 milionů korun. Kompletní nabídku prodávaných předmětů si můžete prohlédnou na tomto odkazu, kde zároveň najdete u každé z položek její stručný popis. 



Domů
Sdílet
Diskuse