Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. prosince 2017 16:09
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Opilý muž snědl na posezení 35 pilulek viagry a skončil v nemocnici. Když ho viděli záchranáři, téměř vybuchli smíchy

ZAJÍMAVOSTI ALKOHOL SEX
Uložit Uložené

Daniel chtěl jen zapůsobit na své kamarády.

To, co začalo jako příjemné posezení s kamarády, skončilo jako několikadenní pobyt v nemocnici. Jinak normální otec dvou dětí, 35letý Daniel Medforth, chtěl zapůsobit na své kamarády tím, že na posezení zkonzumoval nepředstavitelných 35 tabletek viagry. Všechno se to dělo ve stavu zběsilé opilosti a mělo jít „jen o nevinnou zábavu“. Všechno vyústilo v erekci, která trvala pět dní. Po čase se Daniel rozhodl přiznat své manželce, která ho poslala do nemocnice.

V nemocnici vydržel Daniel přibližně den a půl, ale těchto pár desítek hodin vůbec nebylo zábavných. „Vše, co jsem viděl, bylo zelené a nemohl jsem ani normálně chodit. Erekce nebyla permanentní, ale jakmile jsem se něčeho dotkl, znovu nastoupila,“ popisuje svůj nepříjemný stav Daniel. „Manželka mi zavolala sanitku. Záchranáři byli velmi profesionální, ale na tváři jim bylo vidět, že vynakládají obrovské množství námahy, aby nevybuchli smíchy.“ Danielovi bylo ještě několik hodin špatně a měl nebezpečně nízký krevní tlak, ale nakonec vše dobře dopadlo. K případu se dokonce už stihli vyjádřit i profesionálové. Danielovi lékaři například tvrdí, že by se viagra nikdy neměla používat pro rekreační účely a před každým použitím je vhodná konzultace s lékařem.

Opilý muž snědl na posezení 35 pilulek viagry a skončil v nemocnici. Když ho viděli záchranáři, téměř vybuchli smíchy
Zdroj: melvil
Domů
Sdílet
Diskuse