Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. prosince 2017 19:45
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Far Cry 5 na zbrusu nových gameplay záběrech láká na velkolepou zábavu v nádherném otevřeném světě

TECH
Uložit Uložené

Pátý díl série Far Cry se za několik měsíců dočká vydání. Čekání si nyní můžeš zpříjemnit novým trailerem a gameplay záběry.

Nejnovější přírůstek do oblíbené série Far Cry patří mezi nejočekávanější hry příštího roku, není proto divu, že se vývojáři snaží natěšené hráče na tento nespoutaný výlet do kulis amerického venkova co nejvíce navnadit a ukázat jim, na co všechno se mohou těšit. Právě dnes tak společnost Ubisoft zveřejnila ke své nadcházející hře nový trailer s podtitulem The Resistance, který má fanouškům mimo jiné blíže nastínit, jak bude zdejší svět reagovat na hráčovy aktivity. Představují se nám také postavy, po boku kterých budeme moci bojovat a zřejmě není třeba dodávat, že o porci explozivní akce není ve videu nouze.

A aby toho nebylo málo, světlo světa spatřily také zbrusu nové gameplay záběry pořízené zahraničními youtubery, kteří měli příležitost si hru již na vlastní kůži vyzkoušet a následně se tak podělili o své dojmy. Kromě svobodného dovádění a bláznivého ničení všeho živého i neživého v otevřeném světě, který má pevně ve svém područí zdejší náboženský kult, nahlédneme i pod pokličku několika questů, takže na své by si měl přijít snad každý.

Jedním dech je však třeba připomenout, že hra je stále ve vývoji, a tak níže pořízené záběry nemusí přesně odpovídat výsledné podobě hry, což ostatně zmiňuje i popisek pod videem. Můžeme si však díky nim udělat alespoň ještě o něco ucelenější představu o tom, co můžeme od hry očekávat. A zatím to vypadá opravdu slibně.

Hra Far Cry 5 vychází na PC a konzole Xbox One a PlayStation 4 dne 27. března (marec) 2018 a nevíme, jak vy, ale my se už teď nemůžeme dočkat.

Domů
Sdílet
Diskuse