Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. ledna 2018 17:06
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Nejstarší řemeslo modernizuje. Jeden z nejslavnějších nevěstinců na světě plánuje zavést platbu v bitcoinech

ZAJÍMAVOSTI SEX
Uložit Uložené

Kryptoměnou se bude zřejmě moci platit už i v nevěstincích. Majitel toho pravděpodobně nejslavnějšího z nich promluvil o plánované novince.

Kryptoměny jsou fenoménem moderní doby a platit se s nimi už dá leckde, od kaváren či internetových obchodů až po realitní kanceláře při nákupu nemovitosti. A jak se zdá, pozadu v tomto směru nechce zůstat ani pravděpodobně neslavnější síť legálních nevěstinců na světě – Bunny Ranch. 71letý Američan Dennis Hof, který podnik se sídlem v Nevadě vlastní, se o možnosti placení za intimní služby v bitcoinech rozpovídal v novém rozhovoru pro zahraniční server Quartz.

„Do naší sítě nevěstinců přicházejí nejbohatší lidé z celého světa,“ řekl Hof. „Tito movití klienti jsou zvyklí dostat cokoliv si přejí, takže když jsem začal dostávat žádosti zavést platbu v bitcoinech, vzal jsem je velmi vážně,“ uvedl majitel, který mimo jiné taky restauratérem, podnikatelem a známou mediální osobností. V roce 2012 dokonce vystoupil na prestižní univerzitě v Oxfordu, kde promluvil právě na téma prostituce

Nejstarší řemeslo modernizuje. Jeden z nejslavnějších nevěstinců na světě plánuje zavést platbu v bitcoinech
Zdroj: maxpixel.freegreatpicture.com

V tuto chvíli se bitcoiny, které v posledních dnech zažily silný propad, v jeho nevěstincích ještě platit nedá a zatím ani není jasné, kdy k zavedení novinky dojde. Podnik se už však prý touto otázkou začal zabývat a momentálně zkoumá různé možnosti, jak nápad zrealizovat.

Doporučeno
Jak dosáhnout orgasmu pomocí mačkání stehen? Seznam se se syntribací, netradiční masturbační technikou Jak dosáhnout orgasmu pomocí mačkání stehen? Seznam se se syntribací, netradiční masturbační technikou 20. dubna 2024 8:00

Jednou z hlavních výhod placení za sex a další erotické radovánky v bitcoinech je podle Hofa anonymní povaha kryptoměny, která tak má návštěvníkům zajistit ještě větší míru soukromí„Je to vhodný způsob platby pro klienty, kteří mají mnohé co ztratit, pokud by se jejich soukromé záležitosti dostaly do špatných rukou,“ vysvětlil. 

Domů
Sdílet
Diskuse