Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. ledna 2018 13:02
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Logic vydává nový videoklip, ve kterém tvrdí, že je celosvětový. A jeho další sólo vyjde již v březnu

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Člen Milion+ chystá další album, ale ještě předtím jsme se dočkali nové skladby z Londýna.

Mezi suverénně nejaktivnější české rapery patří Logic, který vydává sólové projekty jako na běžícím pásu a nyní již víme, že bude v nastoleném trendu pokračovat i nadále. Jeho chystaný projekt se bude jmenovat Sbohem Roxano a je nám známo i datum vydání. Stačí si počkat už jen dva měsíce.

Oficiální datum vydání je totiž naplánováno na 21. března a my se velmi rádi necháme překvapit, zda půjde o plnohodnotné album nebo speciální projekt. Ještě předtím se jistě dočkáme i několika singlů a jeden nový bychom vám rádi představili právě teď. Jde o skladbu s názvem WWW, která vznikala v Londýně a jako producent na ní hostuje zahraniční kolega Sick Luke.

Jednoduchý reprezent vizuál vznikal v Londýně, ale o jeho střih se postaral šikovný Jan Strach. Více už snad není nutno dodávat, poslechněte si novinku a připravte se na Yzomandiasův hudební počin.

Domů
Sdílet
Diskuse