Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. ledna 2018 20:59
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Milovaní Přátelé by bez smíchu v pozadí občas vypadali jako psychopatický horor. Ross by v kazajce skončil jako první

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

I Přátelé by mohli být občas hororovým seriálem.

Přátelé patří mezi nejlegendárnější seriálové kousky a milují ho miliony lidí po celém světě. Dobře napsané postavy a vtipné zápletky dokáží lidi pobavit i dnes a mnozí z nás si Přátele pustí mnohem raději než současné sitcomy, čemuž jen pomohl Netflix, když seriál nedávno přidal do své kolekce.

 

I Přátelé však mají množství chybiček či záležitostí, kterých by si člověk na první pohled možná ani nevšiml. Již krátce po přidání seriálu na Netflix se objevily kritické komentáře dnešní mládeže o tom, jací jsou Přátelé sexističtí a nevhodní, ale mnohem zajímavější je zhlédnout je bez přidaného smíchu v pozadí. Sitcomy většinou obsahují zvukovou stopu smíchu po každém vtipném momentu, aby lidé měli ještě větší důvod rozesmát se, avšak pokud trochu ovládáš editování videí, pak ji dokážeš velmi rychle odstranit.

Po jejím odstranění naráz zjistíš, že množství vtipů není vůbec až tak vtipných a z jednotlivých postav se zanedlouho vyklubou agresoři a psychopati. Nejhůře zřejmě dopadl Ross Geller, který se občas zapletl do dialogů, jaké by se neztratily ani v hororovém filmu, ale přesvědčit se o tom musíš ty sám. Možná se potom budeš na Přátele dívat trochu jinak.

Domů
Sdílet
Diskuse