Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. ledna 2018 17:32
Čas čtení 0:00
Radka T.

Nejstarší supermodelka na světě: Daphne má 89 let, ale i tak se stala tváří nové kampaně

MÓDA
Uložit Uložené

U Daphne platí, že věk je jen číslo. A rozhodně nejde o klišé.

Je přímo neuvěřitelné, jak skvěle ve svém věku 89 let vypadá Daphne Selfe, i když její tvář zdobí množství vrásek. Přesto se jí daří zachovávat si nesporný šarm. Stařenka je tak jasným důkazem toho, že věk je jen číslo. V jejím případě však nejde o žádné klišé. Daphne je zřejmě nejstarší supermodelkou na světě, která se i na prahu devadesátky stala tváří nové kampaně.

Daphne dostala možnost zazářit v kampani k nové řasence. V ní si produkt nejen nanáší, ale také prozrazuje něco málo o sobě. S modelingem začala jako 20letá ještě v 50. letech minulého století. Ve starším věku ji znovu objevili, když měla 70 let. Ocitla se ve Vogue článku o stárnutí a napsala i knihu.

Daphne je jednou z množství modelek vystupujících v kampani pro novou řasenku. Jde totiž o výrobek ušitý na míru podle toho, kdo jaké řasy preferuje. Daphne má ráda, když jsou dlouhé a husté, ačkoli přiznává, že její věkem prořídly. Ve videu působí přirozeně, ale zároveň zcela profesionálně, takže oslovit ji do kampaně bylo správným rozhodnutím.

Značka vyzývá všechny ženy k tomu, aby se nebály popsat své řasy, vybraly si efekt, jakého chtějí dosáhnout a potom mohou dostat ideální řasenku. Existuje přitom až 100 jedinečných kombinací, přičemž na algoritmu, aby si ženy mohly vybrat ten správný produkt, se pracovalo roky. Je to kvůli tomu, že zákazníci začali mít větší očekávání od líčidel, vysvětlila zakladatelka Eyeko Nina Leykind.

 

Príspevok, ktorý zdieľa Eyeko (@eyeko),

Domů
Sdílet
Diskuse