Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. února 2018 16:57
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Soužití s přítelkyní v jedné domácnosti může být i náročné. Vtipné ilustrace zachycují momenty, které jsou k nezaplacení

Uložit Uložené

Z Izraele neustále proudí nové a nové ilustrace.

Izraelský umělec Yehuda Adi Devir se do povědomí široké veřejnosti dostal počátkem roku 2017 a zanedlouho se objevil i na našem webu, kde si ho čtenáři zamilovali. Yehuda ve svém volném čase tvoří trefné ilustrace o tom, jak vypadá život dospělého člověka v jedné domácnosti s milovanou osobou, přičemž se inspiruje skutečnými událostmi.

Ilustrátor žije se svou manželkou Mayou a na Instagramu se brzy stal mimořádně populárním, protože ho dnes sleduje více než 1,5 milionu fanoušků a u každého nového příspěvku se najde v průměru 200 tisíc lajků, což mu umožnilo přeměnit svou zálibu i na skutečný způsob, jak vydělat peníze navíc. Život s milovanou osobou přitom není samozřejmě vždy ideální a často přicházejí hádky či menší neshody, jenže pokud se člověk dostatečně snaží, pak by neměl mít větší problém.

Domů
Sdílet
Diskuse