Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. února 2018 16:30
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Pokecá s tebou a pomůže s mytím nádobí. Nová sexuální panna chce vyplnit díru v životech mnoha lidí

ZAJÍMAVOSTI ČÍNA
Uložit Uložené

Čína zřejmě našla řešení pro mezeru mezi pohlavími.

V Číně se čím dál více prohlubuje mezera mezi pohlavími, a tak mladí lidé méně a méně vyhledávají sociální interakci s opačným pohlavím, aby založili vztahy či manželství. Ani moderní technologie tento problém nedokáží vyřešit, ba co víc, technologie ho částečně způsobily. Na druhé straně, díky pokroku existuje i řešení v podobě sexuálních panenek, které vyhovují mnohým mužům a uvědomuje si to i čínský výrobce Exdoll, který pracuje na pokročilé verzi s názvem Xiaodie.

S cenovkou přibližně 4000 dolarů nejde o zcela nejdostupnější panenku, ale cena hned začne dávat smysl, když člověk pochopí, že Exdoll do svého nového výrobku implantoval rovnou i inteligentní technologii umožňující panence mluvit či připojit se k internetu. Technologii společnost přirovnává k funkcionalitě služeb jako Siri či Alexa, a tak můžeš svou panenku v budoucnu například napojit na inteligentní kuchyňské přístroje a nechat ji pomoci ti s domácími pracemi.

Exdoll dokonce tvrdí, že v nejbližším roce budou panenky schopné napodobovat výrazy obličeje, rozeznávat hlas svých majitelů a dokonce sledovat lidi očima při jejich pohybu. Navzdory tabu, které ještě stále kolem sexuálních panenek existuje, si výrobci myslí, že by jejich výrobky mohly v budoucnu sloužit i jako recepční či zdravotnické asistentky, neboť díky technologii budou schopné vést konverzaci a specializovat se v konkrétních oblastech.

Doporučeno
Seznam se s nejlepšími kolekcemi módních domů, které reagují na příchod čínského nového roku ve znamení Zajíce Seznam se s nejlepšími kolekcemi módních domů, které reagují na příchod čínského nového roku ve znamení Zajíce 23. ledna 2023 8:30



Domů
Sdílet
Diskuse