Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. února 2018 18:39
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Milované filmové postavičky ožívají ve skvělém traileru pro Kingdom Hearts 3, který tě vtáhne zpátky do dětských let

TECH DISNEY
Uložit Uložené

Kačer Donald, Woody, Buzz Rakeťák a spousta dalších známých animovaných postaviček se představuje v novém traileru pro očekávanou hru Kingdom Hearts III.

Jak to vypadá, když se svět oblíbených filmových animáků potká s tím herním? Odpověď na tuto otázku nám dává zbrusu nový trailer pro očekávaný titul Kingdom Hearts III, který při příležitosti právě probíhající akce D23 Expo Japan zveřejnila vydavatelská společnost Square Enix.

Ve čtyřminutovém videu se nám představuje hlavní hrdina Sora, kterému asistuje řada milovaných kreslených postaviček ze světů od Disney a Pixaru. Zmínit můžeme například Kačera Donalda, Goofyho, Buzze Rakeťáka, Woodyho a v neposlední řadě také roztomilé obludy ze snímku Příšerky s.r.o. Dočkáme se však i ještě několika dalších.

Podle slov Taie Yasueho, jednoho z hlavních tvůrců hry, titul ve své výsledné podobně nabídne pořádnou porci postav či motivů z Disneyho portfolia, a lze tak předpokládat, že se ve hře ukáže i něco málo z univerza Marvelu či Star Wars. Yasue zároveň slibuje, že pro Kingdom Hearts III bude důležitá variabilita, přičemž každý z vytvořených světů má být něčím unikátní a originální. Tvůrce sice nemohl zabrousit do příliš velký podrobností, pokud se však jeho slova naplní, máme se zřejmě nač těšit. 

Hra zatím nemá upřesněné datum vydání, těšit se na ni ovšem můžeme již letos. Plánovanými platformami jsou PlayStation 4 a Xbox One. 

Kromě samotného traileru byla zveřejněna také titulní skladba hry. Ta nese název Don't Think Twice a na starosti si ji vzala japonsko-americká zpěvačka Utada Hikaru, která se podílela také na soundtracku předešlých dílů série. Přejeme příjemný poslech.

 

Domů
Sdílet
Diskuse