Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. února 2018 19:09
Čas čtení 0:00
Radka T.

V největším supermarketu se sexuálními panenkami muži touží po dvojnicích jejich kolegyň nebo trojici prsou

ZAJÍMAVOSTI SEX
Uložit Uložené

Zážitek s nimi je prý něco mezi masturbací a sexem.

Doba pokročila, a tak realistické sexuální panenky nejsou ničím výjimečným. Charakterizuje je bujné poprsí a štíhlý pas a fanoušci si je mohou kupovat prakticky jako teplé rohlíky. Například ve Velké Británii vznikl největší supermarket, kde prodávají výlučně sexuální panenky.

I přesto, že v obchodě je panenek nespočet, jeho majitel se setkává se zvláštními požadavky. Zamrazí ho vždy, když do obchodu vstoupí zákazníci i s konkrétním obrázkem či fotkou. „Zeptají se, jestli dokážeme vyrobit panenku, která vypadá jako žena na obrázku. Zeptám se, kdo to je a oni, že kolegyně nebo sousedka. Z technického hlediska bychom to mohli udělat, ale není to trochu děsivé?“ zamyslel se Graham Tempest.

Obchod, který Graham provozuje, nese jednoduchý a výstižný název - Lovedoll. Je odpovědí na rostoucí zájem o sexuální panenky. Z realistických hraček se totiž stal hotový fenomén. Otevřít si supermarket s nimi byl proto krok správným směrem. V Grahamově obchodu se panenky ročně prodávají po stovkách, přičemž taková atrapa milenky není levná záležitost. Zájemce vyjde i na 2 tisíce liber, což je v přepočtu 57 tisíc korun.

Doporučeno
Jak dosáhnout orgasmu pomocí mačkání stehen? Seznam se se syntribací, netradiční masturbační technikou Jak dosáhnout orgasmu pomocí mačkání stehen? Seznam se se syntribací, netradiční masturbační technikou 20. dubna 2024 8:00

„Všichni potřebujeme lásku, ale často jsme příliš zaneprázdněni, abychom ji získali,“ láká obchod ke koupi panenek. Podle něj jsou už tak realistické a dostupné, že není důvod, aby v dnešní době někdo alespoň jednu nevlastnil. Zájem je podle něj i o mužské modely. Podle Lovedoll jsou panenky nejen úžasně realistické, ale i krásné a dokáží splnit všechny sexuální fantazie či emocionální potřeby. Obchod se chlubí tím, že má tisíce spokojených zákazníků nejen v Británii, ale po celém světě.

„Z fyzického hlediska je sex s nimi podobný tomu skutečnému. Akorát nemáte tolik interakce. Je to takový střed mezi masturbací a sexem,“ vysvětlil Graham. Podle něj je zájem hlavně u mladých chlapců, ale panenky si kupují i starší muži, dokonce důchodci, kteří by chtěli více sexu, ale u manželek nepochodili. Graham prozradil i bizarní požadavky zákazníků. Jedni touží po tom, aby měla panenka tři prsa, další, aby byla modrá jako Avatar.

Pro zájemce o sexuální panenky má Graham ještě jednu dobrou radu. Aby jim panenky vydržely co nejdéle a aby si sami nezpůsobili zdravotní komplikace, je třeba je poctivě čistit. Kdo nebude dodržovat pokyny a panenky udržovat, riskuje, že v otvorech se rozmnoží bakterie, což by mohlo mít na nadšeného uživatele neblahý vliv.  

Domů
Sdílet
Diskuse