Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. února 2018 v 19:09
Čas čtení 0:00
Radka T.

V největším supermarketu se sexuálními panenkami muži touží po dvojnicích jejich kolegyň nebo trojici prsou

ZAJÍMAVOSTI SEX
Uložit Uložené

Zážitek s nimi je prý něco mezi masturbací a sexem.

Doba pokročila, a tak realistické sexuální panenky nejsou ničím výjimečným. Charakterizuje je bujné poprsí a štíhlý pas a fanoušci si je mohou kupovat prakticky jako teplé rohlíky. Například ve Velké Británii vznikl největší supermarket, kde prodávají výlučně sexuální panenky.

I přesto, že v obchodě je panenek nespočet, jeho majitel se setkává se zvláštními požadavky. Zamrazí ho vždy, když do obchodu vstoupí zákazníci i s konkrétním obrázkem či fotkou. „Zeptají se, jestli dokážeme vyrobit panenku, která vypadá jako žena na obrázku. Zeptám se, kdo to je a oni, že kolegyně nebo sousedka. Z technického hlediska bychom to mohli udělat, ale není to trochu děsivé?“ zamyslel se Graham Tempest.

Obchod, který Graham provozuje, nese jednoduchý a výstižný název - Lovedoll. Je odpovědí na rostoucí zájem o sexuální panenky. Z realistických hraček se totiž stal hotový fenomén. Otevřít si supermarket s nimi byl proto krok správným směrem. V Grahamově obchodu se panenky ročně prodávají po stovkách, přičemž taková atrapa milenky není levná záležitost. Zájemce vyjde i na 2 tisíce liber, což je v přepočtu 57 tisíc korun.

Doporučeno
Trvá věčnost, než odpoví? Neustále žárlí? Je čas se rozejít? Napiš nám a my se zeptáme terapeutky, co s tím můžeš dělat Trvá věčnost, než odpoví? Neustále žárlí? Je čas se rozejít? Napiš nám a my se zeptáme terapeutky, co s tím můžeš dělat 24. července 2024 v 8:00

„Všichni potřebujeme lásku, ale často jsme příliš zaneprázdněni, abychom ji získali,“ láká obchod ke koupi panenek. Podle něj jsou už tak realistické a dostupné, že není důvod, aby v dnešní době někdo alespoň jednu nevlastnil. Zájem je podle něj i o mužské modely. Podle Lovedoll jsou panenky nejen úžasně realistické, ale i krásné a dokáží splnit všechny sexuální fantazie či emocionální potřeby. Obchod se chlubí tím, že má tisíce spokojených zákazníků nejen v Británii, ale po celém světě.

„Z fyzického hlediska je sex s nimi podobný tomu skutečnému. Akorát nemáte tolik interakce. Je to takový střed mezi masturbací a sexem,“ vysvětlil Graham. Podle něj je zájem hlavně u mladých chlapců, ale panenky si kupují i starší muži, dokonce důchodci, kteří by chtěli více sexu, ale u manželek nepochodili. Graham prozradil i bizarní požadavky zákazníků. Jedni touží po tom, aby měla panenka tři prsa, další, aby byla modrá jako Avatar.

Pro zájemce o sexuální panenky má Graham ještě jednu dobrou radu. Aby jim panenky vydržely co nejdéle a aby si sami nezpůsobili zdravotní komplikace, je třeba je poctivě čistit. Kdo nebude dodržovat pokyny a panenky udržovat, riskuje, že v otvorech se rozmnoží bakterie, což by mohlo mít na nadšeného uživatele neblahý vliv.  

Domů
Sdílet
Diskuse