Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. března 2018 14:43
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Když mizí lesy, mizí i zvířata. Trefné reklamy poukazují na to, jak se chováme nejen k přírodě, ale i jeden k druhému

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Reklamy někdy umí nejlépe vystihnout nálady ve společnosti.

Bez médií bychom o mnohých problémech ani netušili. I když momentálně čelíme obrovskému problému v podobě klimatických změn, množství lidí po celém světě se o problematiku nejenže nezajímá, ale ani nevěří v její existenci. Nejen klimatické změny, ale i mezilidské vztahy v naší společnosti by si zasloužily výraznou reformaci, protože se k sobě často chováme nevhodně.

Rodiny zažívají domácí násilí, děti zůstávají na celý život psychicky ovlivněny tragédiemi, které musí neustále sledovat, a podobně. Je třeba, abychom se začali více zajímat o dění kolem sebe, ověřovat si fakta a dávat pozor na sebe i své blízké a přitom se stali změnou, kterou bychom ve světě chtěli vidět.

Namísto odhození odpadků přímo na zem bychom je měli vyhodit do odpadkového koše a ještě je i třídit, abychom naší planetě svou troškou pomohli. Následující reklamy mohou sloužit jako výstraha pro lidstvo, že ještě není příliš pozdě jednat.

Zpět
Sdílet
Diskuse