Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. dubna 2018 12:50
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Bývalá přítelkyně Aviciiho si na zesnulého hudebníka zavzpomínala dojemným příspěvkem. Srdceryvné fotky jí ho stále připomínají

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Emily Goldberg prožívala jednu z nejtěžších chvil života.

Smrt Tima Berglinga, jehož celý svět poznal pod jménem Avicii, zanechala stopu na milionech fanoušků. I když ho nikdy živě nepotkali, množství skladeb je provázelo těžkými i krásnými chvílemi v životě. Avicii zemřel v Ománu a zveřejněna nebyla ani přesná příčina náhlého skonání, přičemž Tim v minulosti trpěl několika zdravotními obtížemi.

Po zveřejnění informací o smrti hudebníka se sociální sítě zaplnily příspěvky od kolegů. Osobnosti jako Calvin Harris, Tiesto či Skrillex nemohly věřit vlastním očím, avšak zřejmě nejdojemnější vzkaz poslala Timovi bývalá přítelkyně Emily Goldberg. Na svůj Instagram zavěsila množství fotografií, které pocházejí z dob, kdy spolu ještě chodili a přidala i trefný vzkaz. 

Tim jí kdysi napsal skladbu o tom, jak se ho nemá vzdávat, protože on jí ukáže lásku. Emily jen smutně konstatovala, že tento text naneštěstí nenaplnila. O pár hodin později přidala i screenshot konverzace, v níž si ještě stihli říci, že se milují.

#ripavicii #avicii

Příspěvek sdílený Emily Goldberg (@emilygoldberg89),

Domů
Sdílet
Diskuse