Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. května 2018 1:08
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Nový podnik chtěl přilákat zákazníky na burger za jeden cent. Přišlo ale 3 000 lidí a musela zasáhnout policie

ZAJÍMAVOSTI NĚMECKO
Uložit Uložené

Němcům vyšel první den burgrárny nad očekávání.

Otevírání nového podniku ve městě je potřeba samozřejmě pořádně propagovat, aby o něm vůbec v záplavě konkurence bylo slyšet. Nové restauraci v německém městě Wiesbaden se to však rozhodně podařilo. Podnik prodávající burgery se rozhodl překonat obavy lidí, zda jejich peníze budou stát za to, jednoduchým způsobem. Burgery návštěvníkům během zahajovacího dne rozdával téměř zdarma, za symbolický jeden cent.

Vystoupil i raper Eno183. Ve finále se tak na jedné ulici nahromadily až tři tisíce lidí, což podnik ani náhodou neočekával a začal mít problémy s obsluhou i zásobami. Akci připomínající demonstraci hladových lidí toužících po jídle zdarma však postřehla i místní policie, která musela z bezpečnostních důvodů zasáhnout. Otvírací den tak skončil předčasně, ale Němci si podnik rozhodně velmi dobře zapamatují.

Domů
Sdílet
Diskuse