Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. května 2018 14:35
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Jak vypadají Avengers poté, co shodí své kostýmy? Prohlédněte si své oblíbence na lákavých fotkách

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Oblíbení hrdinové bez kostýmů.

Postavy z marvelovských Avengers si spojujeme zejména s jejich charakteristickými kostýmy. Nicméně, jak vypadají jejich herečtí představitelé, když po těžké šichtě, během které opět zachránili svět, shodí své obleky?

Nadšeným čtenářům a čtenářkám tedy nabízíme malou galerii těch nejznámějších postav, kde se každý z vás může pokochat svým favoritem či favoritkou. A aby nebyl tento článek jen o fotkách, tak si v krátkosti představíme i projekty, které jmenovaní herci chystají nejblíže. 

Chris Evans (Captain America)

Chrise Evanse, představitele Captaina Americy, jste mohli kromě marvelovek vidět například v dramatu Gifted či v romantické dramédii Before We Go, kterou Evans i režíroval.

Nejblíže má herec na plánu historický thriller The Red Sea Diving Resort o záchraně etiopských židovských imigrantů v roce 1981 a thriller Jekyll, modernizaci slavného příběhu o Dr. Jekyllovi/Mr. Hydeovi.

Sebastian Stan (Winter Soldier) 

Sebastian Stan na sebe nedávno upozornil ve výborné biografické černé komedii I, Tonya, kde si zahrál po boku Margot Robbie. Zahrál si také v dramatu I'm Not Here s J. K. Simmonsem a brzy ho uvidíme i v mysteriózním thrilleru We Have Always Lived in the Castle, kde si zahraje s krásnou Alexandrou Daddario.

Kromě toho si zahraje ve dramatu The Last Full Measure z prostředí vietnamské války a chystá i kriminální akčňák Destroyer.

Scarlett Johansson (Black Widow) 

Oblíbená herečka Scarlett Johansson naposledy namluvila jednu z postav ve výborném animáku Isle of Dogs od Wese Andersona (naše recenze zde). Měla by se objevit i v novém projektu uznávaného nezávislého filmaře Noaha Baumbacha.

Nesmíme zapomenout ani na zajímavé válečné drama Jojo Rabbit od Taiku Waititiho (Thor: Ragnarok). To se bude točit kolem chlapce v Hitlerjugend, který zjistí, že jeho matka ukrývá v jejich domě židovskou dívka.

Robert Downey, Jr. (Iron Man) 

Nezapomenutelný Tony Stark alias Iron Man kromě četných komiksových snímků zazářil i v dramatu The Judge z roku 2014. Co však chystá do budoucna? V první řadě rodinnou komedii The Voyage of Doctor Dolittle o lékaři, který dokáže mluvit se zvířaty. Půjde o remake známé komedie Dr. Dolittle s Eddiem Murphym.

Uvidíme ho i ve třetím díle oblíbené série Sherlock Holmes od Guye Ritchieho a zahraje si i v biografickém kousku od Richarda Linklatera, kde ztvární podvodníka Johna Brinkleyho.

Jak vypadají Avengers poté, co shodí své kostýmy? Prohlédněte si své oblíbence na lákavých fotkách
Zdroj: Warner Bros.

Chris Hemsworth (Thor) 

Filmový Thor má za sebou poměrně rozpačitě přijaté válečné drama 12 Strong a co se týče budoucích projektů, objeví se v očekávaném thrilleru Bad Times at the El Royale od Drewa Goddarda. Příběh se bude odehrávat v záhadném hotelu El Royale. V jeho centru bude stát několik postav, jejichž temné úmysly vygradují až do zničujícího násilí.

Kromě toho má Hemsworth v plánu i spin-off Men in Black, kde si zahraje po boku Tessy Thompson a nesmíme opomenout ani sequel Star Treku.

 

Mark Ruffalo (Hulk) 

Marka Ruffala si ještě pamatujeme z výborného oscarového kousku Spotlight, následně se připomněl v podrazácké komedii Now You See Mee 2. Co plánuje do budoucna? Mluví se o něm jako o hlavním herci v dramatu Newsflash podle skutečných událostí, zatím ale nebyl potvrzen.

Uvidíme ho však v dalším skutečném příběhu The True American, kde ztvární rasistu Marka Stromana, který po teroristických útocích z 11. září zavraždil několik muslimů. Zahrát by si měl také v chystané seriálové adaptaci románu I Know This Much Is True.

Tom Hiddleston (Loki) 

Toma Hiddlestona jsme letos mohli slyšet v animáku Early Pan od Nicka Parka, v roce 2015 se předvedl i v Kong: Skull Island a alegorickém sci-fi High-Rise. V poslední době však jeho portfoliu dominují zejména marvelovky. Naposledy se objevil v Infinity War, ale podle všeho se s ním počítá i pro Avengers 4.

 

Príspevok, ktorý zdieľa @pureavengerlife,

Zoe Saldana (Gamora) 

Půvabná Zoe Saldana se objevila v kvalitním, byť trochu nenápadném fantasy dramatu I Kill Giants (naše recenze zde) a příští rok propůjčí svůj hlas jedné z postav chystaného animáku Missing Link od studia Laika.

Následně se objeví v pokračováních úspěšného Avatara od Jamese Camerona. Avatar 2 a 3 se momentálně natáčejí (dočkáme se jich v letech 2020 a 2021), ale Zoe uvidíme i v částech 4 a 5. Ty se nacházejí ve fázi pre-produkce.

Chris Pratt (Star-Lord) 

Už tento rok Chrise Pratta uvidíme v sequelu úspěšného Jurassic World s podtitulem Fallen Kingdom, kde si po boku Bryce Dallas Howard zopakuje roli Owena Gradyho. Momentálně dokončuje i biografický western The Kid pod režisérskou taktovkou Vincenta D'Onofria.

Příběh je o malém chlapci, který se stane svědkem střetu Billyho the Kida a šerifa Pata Garretta. Jeho hlas uslyšíme také v pokračování animáku The Lego Movie a zahrát by si měl i v adaptaci komiksu Cowboy Ninja Viking.

Cobie Smulders (Maria Hill) 

Cobie Smulders je pravděpodobně nejznámější svým angažováním se v seriálu How I Met Your Mother, zahrála si však i v úspěšném seriálu A Series of Unfortunate Events od Netflixu.

Na premiéru čeká hotové drama Songbird. V něm budeme sledovat rockovou hudebnici (Smulders) a její patálie na vysoké škole poté, co se rozešla s přítelem a rozpadla se jí skupina.

Tom Holland (Spider-Man) 

Toma Hollanda uvidíme příští rok v dystopickém sci-fi Chaos Walking, kde si zahraje společně s Daisy Ridley. Zároveň namluví zvířecího hrdinu v již zmíněném rodinném dobrodružství The Voyage of Doctor Dolittle.

V přípravě je i adaptace videohry Uncharted (zahraje si mladého Nathana Drakea), animák Spies in Disguise a samozřejmě i sequel k Spider-Man: Homecoming.

 

Karen Gillan (Nebula) 

Krásná Karen Gillian se zaskvěla v překvapivě zábavném dobrodružství Jumanji: Welcome to the Jungle, před Infinity War se objevila i v komediálním dramatu The Party's Just Beginning, které si také napsala a zrežírovala.

V tomto roce bychom ji měli vidět i v dramatu All Creatures Here Below a příští rok chystá i pokračování Jumanji: Welcome to the Jungle. Samozřejmě, uvidíme ji i v Avengers 4.

 Elizabeth Olsen (Scarlet Witch) 

Loni Elizabeth Olsen zazářila v mrazivém thrilleru Wind River, vidět ji můžeme i v dramatu Kodachrome, jehož premiéry jsme se na Netflixu dočkali 20. dubna 2018.

Co se týče budoucích projektů, kromě Avengers 4 Elizabeth plánuje i seriál Sorry for Your Loss o mladé vdově, která se snaží dát do pořádku své vztahy s blízkými.

Domů
Sdílet
Diskuse