Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. května 2018 11:59
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Za vylepšený iPhone X „Tesla“ chce ruská firma téměř 100 tisíc korun. Disponuje i samostatně nabíjecím solárním panelem

TECH
Uložit Uložené

Limitovanou edici modifikovaných zařízení s názvem „Tesla“ chtějí Rusové nabídnout i firmě Elona Muska.

Ruská firma Caviar, vyrábějící mobilní příslušenství a doplňky z pravého zlata, rozšiřuje svou nabídku. Vytvořila vylepšený iPhone X, který je doplněný o poměrně netradiční obal. Toto modifikované zařízení s názvem „Tesla“ má v sobě zabudovaný malý solární panel, který začne pohlcovat sluneční záření, jakmile ho otočíš displejem dolů. Díky tomu dokáže zařízení samostatně nabíjet stisknutím tlačítka na zadní straně.

Telefon s celým názvem iPhone X „Tesla“ ruská společnost prodává skoro za 100 tisíc korun. Za tuto částku uvedla na trh verzi s interní pamětí 64 GB a za přibližně 105 tisíc korun si můžeš dopřát model s 256 gigabajty. Nabídnout ho chce i hlavě společnosti Tesla Elonu Muskovi. Telefon je také odolný vůči prachu a vodě.

Zařízení se vyrobilo jen 999 kusů a každý jeden má v sobě vyryté své jedinečné číslo. Pokud jsi ale větším fanouškem Putina a Trumpa než vizionářského šéfa Tesly, ruská společnost ti nabízí jedinečnou Nokii 3310 s podobiznou dvou nejvlivnějších politiků současnosti. Telefon tě bude stát přibližně 50 tisíc korun.

Domů
Sdílet
Diskuse