Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. května 2018 18:57
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Je*at dokonalost, žádná neexistuje. Inspirativní kampaň ukazuje, že krása není o dokonalosti, ale o výjimečnosti a akceptování

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Značka Missguided pokračuje ve své progresivní práci.

Dokonalost i tak neexistuje. Právě v této atmosféře se nese nedávná kampaň značky Missguided, která již několik let dokazuje, že jí nezáleží na zobrazování svých modelek v perfektním světle. Každý z nás by na svém těle našel část, kterou by nejraději změnil a přesně na to chce kampaň #InYourOwnSkin poukázat.

Značka Missguided dala příležitost šesti unikátním ženám, aby se staly jejími tvářemi a za každou z nich se ukrývá inspirativní příběh. Jedna z žen je plus size albínka věnující se modelingu, zatímco druhá žena prožila v dětství mohutný požár, po čemž jí na těle zůstaly rozsáhlé jizvy. Další ženy trpí kožními problémy a poslední z nich se narodila s velkým mateřským znaménkem přímo na obličeji, což však v žádném případě neznamená, že by nemohla být krásná.

Jak se vyjádřila samotná společnost v prohlášení, značka chce své aktivity nasměrovat mezi činnost známých značek, které vše zakládají na zdánlivé dokonalosti. Missguided konkurenci odkazuje, že může dokonalost je*at, protože i tak žádná neexistuje. Samotné modelky se shodují, že krása přece není jen o vnějším vzhledu, ale především o vlastnostech člověka. Pro několik z nich byla příležitost objevit se v kampani první šancí nakouknout do světa modelingu a celá myšlenka měla u fanoušků velký úspěch.

Domů
Sdílet
Diskuse