Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. května 2018 14:04
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Srdce mi nikdy tak rychle nebušilo, myslím, že pláče! Šestileté děvčátko si chtělo jít zaběhat, teď baví celý svět

ZAJÍMAVOSTI BĚH
Uložit Uložené

Malá slečna chtěla napodobit svou sestru, ale moc se jí to nepodařilo.

Na internetu se v dnešním světě můžeš stát hvězdou z hodiny na hodinu. Není k tomu potřeba žádný speciální talent, ale pouze vytvořit ve správném čase správný obsah. Mladá Sirena Salazar sice neplánovala pomocí své sestry prorazit v showbyznysu, avšak možná se jí to zanedlouho podaří. Sirena pravidelně cvičí a běhá, a tak inspirovala i svou malou 6letou sestru Evelyn.

Evelyn si umínila, že si půjde zaběhat se svou sestrou a důkladně se na to připravila. Nahodila se do sportovního oblečení, před během se protáhla, aby si náhodou nezpůsobila zranění a pak už stačilo jen vyjít na ulici. Běh se sestrou však nebyl přesně takový, jaký si ho Evelyn představovala. 

Holčička očividně nemělo žádnou kondici, a proto už po pár desítkách metrů začala protestovat. Musela zastavit, aby se pořádně nadechla a zanedlouho měla běhu dost. Starší sestře svůj stav vysvětlovala velmi spontánně.


Její srdce prý bilo tak rychle, jak ještě nikdy předtím a Evelyn měla pocit, že ve skutečnosti pláče. Nikdy předtím se jí to nestalo a neměla s mimořádně zrychleným tepem žádné zkušenosti, kvůli čemuž tak trochu zpanikařila. Po běžecké zkušenosti se malá slečna ukryla v posteli a neměla ani ponětí, kolik lidí jí už na Twitteru začalo vyjadřovat sympatie.

Doporučeno
Vybrali jsme nejlepší tenisky na běhání. Překonej své limity v modelech od značek Hoka®, On® nebo Adidas Vybrali jsme nejlepší tenisky na běhání. Překonej své limity v modelech od značek Hoka®, On® nebo Adidas 5. září 2023 13:00

Vzkázali jí, že si jen na běh musí zvyknout a nesmí se hned vzdávat, přičemž ji potěšila alespoň čísla při příspěvku její sestry. Momentálně příspěvek olajkovalo 170 tisíc uživatelů, zatímco ho přes 50 tisíc lidí retweetlo, protože se v reakci děvčátka na běh zřejmě našli.

Domů
Sdílet
Diskuse