Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. června 2018 15:25
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Firma našla ve skladu zásobu iPhonů 3GS, tak ho po letech vrátila do prodeje. Zákazníci si ho mohou koupit za přijatelnou cenu

TECH
Uložit Uložené

Legendární iPhone se díky jihokorejské firmě opět dostal na trh.

Vrať se na chvíli zpátky do roku 2009. Kdybys v současnosti žil v Jižní Koreji, návrat by byl mnohem jednodušší, protože místní společnost SK Telink překvapila své zákazníky zajímavou nabídkou. Na konci června budou mít místní možnost odnést si domů nikdy nepoužité smartphony iPhone 3GS, které firma objevila úplnou náhodou.

Nejde o žádný pochybný prodej, protože v SK Telink prostě prohledávali svůj starý sklad a objevili zásobu iPhonů, o které dlouhá léta nevěděli. Namísto zbytečného zničení funkčních mobilů se firma rozhodla nabídnout je zákazníkům a zájem bude zřejmě obrovský. Cena za starý iPhone byla určena na přibližně 900 korun, takže nebudeš muset sáhnout příliš hluboko do kapsy. Společnost bude každý kus prohlížet, aby prodávali pouze plně funkční kusy s neporušenou baterií.

I když by byl iPhone 3GS v dnešní době již prakticky nepoužitelný a nepříliš pohodlný, mnozí sběratelé budou z nových kusů nadšení. Nebudou si sice moci udělat žádnou selfie pomocí přední kamery a nejnovější operační systém, na který by si mohli smartphone aktualizovat, je jen iOS 6, avšak na aplikacích zřejmě nebude záležet.



Domů
Sdílet
Diskuse