Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. června 2018 21:08
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Jon Snow a Ygritte z Game of Thrones se stali manželi! Na ceremonii ve Skotsku nechyběli ani hvězdní kolegové

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Dva oblíbení herci si slíbili lásku a věrnost.

Od natáčení romantických scén na kouzelném Islandu již uběhlo mnoho let, ale láska Rose Leslie a Kita Haringtona neutichla. Nejprve se o ní začalo šeptat už v roce 2012, jenže oficiální potvrzení vztahu přišlo až o čtyři roky později. Před rokem nakonec Kit položil očekávanou otázku a požádal Rose o ruku, která hned souhlasila.

Začali společně připravovat svatbu, která se uskutečnila právě dnes v krásném Skotsku. Dvojice si manželské sliby vyměnila v kostele v Kirkton of Rayne a na ceremonii nechyběly ani velké hvězdy z Game of Thrones. Novomanželům tleskali Sophie Turner, Maisie Williams, Emilia Clarke i Peter Dinklage, takže o zábavu bylo postaráno. Po svatebním obřadu se hosté přesunuli z kostela do nedalekého zámku, kde bude pokračovat hostina až do ranních hodin.

Kit Harington vyprávěl fanouškům o žádosti o ruku před pár měsíci v televizní show Jonathana Rosse. Nejdříve měl odvážný plán, jak rozvěsí světélka po stromech a dokonale si celou situaci připraví, ale ve skutečnosti se uspěchal a Rose požádal o ruku pod noční oblohou zcela spontánně. Nikomu z dvojice to očividně nevadilo. Jak na margo počátků vztahu zareagoval Kit, pokud člověk natáčí seriál na Islandu s kolegyní, která se mu líbí a najednou se stane i jeho seriálovým objektem touhy, zamilovat se do ní i opravdu není vůbec složité.

Domů
Sdílet
Diskuse