Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. července 2018 0:09
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine našel svoji královnu. Je jí Nicki Minaj, která s ním líže zmrzlinu v novém klipu

HUDBA
Uložit Uložené

Vypadá to tak, že z duhového rapera z F*CK THEM máme definitivně plnohodnotnou americkou hvězdu.

Sám si pamatuji na jeden obyčejný den v pražském Queensu, kdy stál 6ix9ine opřený o parapet a absolutně nikdo si ho nevšímal i přesto, že měl duhové vlasy a nejvýstřednější možné oblečení v rádiusu několika kilometrů. Sice všichni věděli, že je jakýmsi americkým raperem, ale měl na kontě jen pár skladeb s ukřičených hlasem a desítkami tisíc views. Dokonce bychom mohli pokračovat příběhem o tom, jak se na něj ve stejném obchodě zapomnělo a auto odjelo bez něj. Ale o tom možná jindy.

Dnes je z něj hvězda s milionovými skladbami, beefy s nejznámějšími rappery a kauzami, které by dokázal za tak krátký čas vygenerovat málokdo. Zároveň je však přímo fascinující vidět, jak interpret známý nejprve jen v Česku a na Slovensku díky F*CK THEM za pár měsíců vyletěl na vrchol americké scény a dnes vydává track, na němž hostuje Nicki Minaj.

Společně se setkali na novince Fefe a aby toho nebylo málo, dočkali jsme se také doprovodného videoklipu, který je přesně tak barevný, jak byste mohli očekávat. Tekashi a Nicki spolu lížou jednu zmrzlinu a střílejí z vodních pistolí, takže pochybnosti o spolupráci jako takové asi nebudou na místě. Více už ale v samotném výsledku.

Domů
Sdílet
Diskuse