Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. července 2018 14:38
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Samsung si opět utahuje z Applu. Adaptéry, poslech hudby nebo foťák v iPhonu prý zaostávají

TECH SAMSUNG
Uložit Uložené

Jihokorejská společnost nenechala Apple na pokoji ani teď.

Společnost Samsung si ve svých reklamách nikdy nebrala servítky. Svého největšího konkurenta v podobě kalifornského Apple neměla problém napadnout při každém skandálu, což se jí sice několikrát vrátilo, ale momentálně opět útočí. Ve Spojených státech amerických vydala hned sérii reklam, ve kterých zákazníci přicházejí do Apple obchodů a ptají se na základní otázky týkající se nabíjení, poslechu hudby či rychlosti stahování.

Zaměstnanec obchodu se snaží odpovědět, jenže občas jednoduše ztrácí řeč. Při dotazu o rychlosti iPhonu X argumentuje pouze slovy, že je rychlejší než iPhone 8, zatímco při vysvětlování potřeby speciálního dvojitého adaptéru pro poslech hudby a nabíjení telefonu najednou zákazník ztrácí zájem.

Samsung upozorňuje i na to, že za adaptér pro rychlé nabíjení si budeš muset u Applu dodatečně připlatit, ale při koupi Galaxy S9 ho dostaneš přímo v balení. Nemluvě o tom, že skóre v testovacích aplikacích přisuzuje lepší fotoaparát právě Samsungu. Uvidíme, zda bude Apple reagovat.

Domů
Sdílet
Diskuse