Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. srpna 2018 11:50
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rihanna zveřejňuje záběry ze studia. Dočkáme se v tomto roce avizovaného dvojalba?

HUDBA
Uložit Uložené

Vše nasvědčuje tomu, že barbadoská kráska by mohla v roce 2018 vydat další studiový projekt. Případně hned dva.

Rihanna patří mezi nejaktivnější světové interprety, a to platí, i když se zrovna nevěnuje hudbě. Rok 2018 zasvětila účinkování ve filmech, značce kosmetiky a značce spodního prádla, módním přehlídkám s kolekcí Fenty a také svým charitativním aktivitám. Fanoušky však pochopitelně nejvíce zajímá, jak to vypadá s novým albem, o kterém se mluví už pár měsíců.

Pro Vogue Riri prozradila, že má v plánu v tvorbě pokračovat a následně se ještě vynořily informace o dvojalbu, přičemž jedno by mělo mířit na špičky hitparád a to druhé by mělo být experimentální. Kráska z Barbadosu naznačila, že by se chtěla přiblížit reggae žánru.

Relevantní zahraniční portály jako Rolling Stone či Elle přicházejí s vyjádřením od člena Rihannina týmu, který prozradil, že shromáždili již přibližně 500 různých producentských nahrávek a ty budou nyní selektovat. Všechny dosavadní dohady před pár hodinami samotná zpěvačka podtrhla ve videích na Instagramu, kde je jasně vidět, že je právě ve studiu a chystá novou hudbu.

Jelikož album Anti vyšlo ještě v úplném úvodu roku 2016 a u Rihanny jsou fanoušci zvyklí na intenzivnější hudební aktivitu, vše nasvědčuje tomu, že v příštích měsících se dočkáme oficiálního oznámení projektu.

Rihanna zveřejňuje záběry ze studia. Dočkáme se v tomto roce avizovaného dvojalba?
Domů
Sdílet
Diskuse