Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. srpna 2018 9:39
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Tekashi 6ix9ine rapuje ve španělštině. Poslechni si latino melodie na novince BEBE

HUDBA
Uložit Uložené

Podaří se kontroverznímu duhovému interpretovi prorazit na latino trhu?

Kolem duhového Tekashiho to stále žije, a tak využívá plodné období na vydání další skladby. Tu avizoval před pár dny se sebevědomým komentářem o tom, že i dnešní novinka bude podobně jako FEFE s Nicki Minaj bourat žebříčky Billboardu a také ty na streamovacích službách. Zároveň se mírně obul do Drakea a my jsme byli zvědaví, co nás čeká.

Teď už víme, že BEBE je letním hitem s latino melodiemi a pro nás neznámým hostem, který si říká Anuel AA. Skladba je celá ve španělštině, takže můžeme soudit, že není tak úplně určena pro náš trh, i když fanoušky si bezpochyby najde.

Zatím jsme se nedočkali doprovodného vizuálu, ale i v případě předchozí věci nás nechal 6ix9ine několik desítek hodin čekat. Zároveň jsme se nedávno dozvěděli, že má v závěru září vydat po Day69 další mixtape, takže se necháme překvapit. Ty si už ale vyslechni dnešní novinku a klidně nám dej vědět, co si o ní myslíš.

Domů
Sdílet
Diskuse