Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. září 2018 15:17
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Prodavači lepili na ryby umělé oči, aby vypadaly čerstvě. Nekalá finta se jim však vymstila

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Policie jejich obchod zavřela.

Kuvajtská rybárna má problém. Policie ji po rozhodnutí úřadů uzavřela v sobotu poté, co se zjistilo, že na prodávané ryby přilepuje umělé oči. Nalepovací zrak měl zákazníka obalamutit a přesvědčit ho o čerstvosti potraviny. 

Podvod se ale zcela překvapivě nezdařil. Místo snadně vydělaných peněz byli majitelé krámku nahlášeni na policii a po ohledání ryb bylo jasno. Pod zářivě bílým šilhajícím zrakem se nacházelo žlutě blyštící se bělmo se staženými zornicemi několik dní starých ryb.

Video a fotografie z ohledání se okamžitě staly virálními a jak už to tak na internetu bývá, uživatelé sociálních sítí se začali předhánět v tom, kdo vytvoří legračnější meme.

„Je to hrozná obchodní praktika, ale stejně se musím smát,“ okomentovala fotografii uživatelka Twitteru Elodie Mainze. Otázkou zůstává, kolik lidí se na tady tuto nekalou fintu nachytalo zákazníků.

 



Domů
Sdílet
Diskuse