Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. září 2018 22:49
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Miles Morales se musí od Petera Parkera naučit, jak být tím správným Spider-Manem

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Lákavý animák Spider-Man: Into the Spider-Verse dorazil s další pozoruhodnou ukázkou.

Po prvním teaseru jsme nebyli nadšení, ale ani uražení. Vypadalo to fajn, ale nemohli jsme mít přehnaná očekávání. Nemáme rádi, když je míváme. Bohužel (nebo naštěstí?) je při tomto počinu nakonec máme.

Dorazil totiž oficiální trailer a my jsme z něj byli paf. Spidey hláškoval a vypadal jakoby ho vytrhli přímo z komiksů, akce vypadala cool a zaujala nás také nevšední animace.

Příslib mnoha Spider-Manů v propojených realitách působí lákavě a my se už nemůžeme dočkat, kolik verzí v animáku vlastně uvidíme. Jisté je, že jednou z nich bude i Spidey noir. Hlas by mu měl přitom propůjčit Nicolas Cage.

Na Spider-Man: Paralelní světy se jednoduše těšíme více než na Spider-Man: Far From Home. Pevně věříme, že nás nezklame. Jak se ale zdá i z nového traileru, obavy jsou zřejmě zbytečné.

Hlavním hrdinou snímku bude brooklynský teenager jménem Miles Morales. Jak jsme se však dozvěděli již v předešlé ukázce a jak nám napovídá i samotný název projektu, Miles rozhodně nebude jediný s oblekem Spider-Mana.

O režii se postarali Bob Persichetti (scénář The Little Prince), Peter Ramsey (Rise of the Guardians) a Rodney Rothman (scénář 22 Jump Street), zatímco scénář napsal Phil Lord (21 Jump Street, The Lego Movie).

Co se hereckého obsazení týče, tak postavám propůjčí své hlasy například Shameik Moore, Nicolas Cage, Liev Schrieber, Brian Tyree Henry, Mahershala Ali, Lily Tomlin, Hailee Steinfeld či Jake Johnson. Animák Spider-Man: Into the Spider-Verse uvidíme v našich kinech 13. prosince 2018.

Miles Morales se musí od Petera Parkera naučit, jak být tím správným Spider-Manem
Zdroj: Sony Pictures Animation
Domů
Sdílet
Diskuse