Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. září 2018 14:52
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Captain Marvel ukazuje svoji božskou sílu ve velkolepém traileru k vesmírnému eposu od Marvelu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Očekávaná sólovka Carol Danvers s půvabnou Brie Larson v hlavní roli přichází rozšířit filmový svět Marvel Studios a konečně odhaluje lákavé debutové záběry.

Po nedávné explozi lákavých obrázků a různých informací (zde a zde) muselo být asi každému jasné, že se komiksovka Captain Marvel už zanedlouho představí i prvními záběry.

A ty dnes k naší radosti konečně dorazily, takže si útržky příběhu očekávané a pro Avengers 4 nesmírně důležité hrdinky můžeme vychutnat v plné parádě. Nejprve si však v krátkosti řekněme, co nás vlastně čeká.

Příběh bude zasazen do devadesátých let minulého století a představí nám Carol Danvers (Brie Larson), která se jako jedna z nejmocnějších superhrdinů ocitne v centru galaktické války mezi dvěma mimozemskými rasami – Kree a Skrull.

Za režií stojí Anna Boden a Ryan Fleck (It's Kind of a Funny Story), kteří na scénáři spolupracovali s celou plejádou scenáristů.

Byli to například Meg LeFauve (Inside Out), Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy), Geneva Robertson-Dworet (Tomb Raider) či dvojice Liz Flahive a Carly Mensch (seriál GLOW).

Captain Marvel ukazuje svoji božskou sílu ve velkolepém traileru k vesmírnému eposu od Marvelu
Zdroj: Marvel Studios

Kromě Brie Larson doplní herecké obsazení i Samuel L. Jackson v roli omlazeného Nicka Furyho, Ben Mendelsohn se zase představí jako záporák Talos. Mar-Vella – velitele elitního týmu StarForce, si střihne Jude Law.

Dále se objeví například Lee Pace i Djimon Hounsou s postavami Ronana a Koratha, Att-Lasse si zahraje Algen Perez Soto. Jako Minn-Erva se na plátně ukáže Gemma Chan, ale těšit se můžeme i na starého známého Phila Coulsona s tváří Clarka Gregga.

Premiéra snímku je u nás momentální naplánována na 7. března 2019, a pokud se o něm chcete dozvědět vše podstatné, vstupte do tohoto vlákna. Co říkáte na první záběry?

Domů
Sdílet
Diskuse