Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. září 2018 12:40
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

Lana Del Rey představuje název připravovaného alba a vydává desetiminutovou ukázku

HUDBA LANA DEL REY
Uložit Uložené

V pořadí šesté studiové album talentované zpěvačky by mělo vyjít na začátku příštího roku.

Před týdnem vydala Lana Del Rey fantastický singl Mariners Apartment Complex s minimalistickým černobílým vizuálem, režírovaný její mladší sestrou Chuck Grant. O produkci se postaral skladatel Jack Antonoff, který s Lanou aktivně pracuje na jejím budoucím albu.

Týden nato se dočkáváme téměř desetiminutové nahrávky Venice Bitch. Ta představuje druhý singl z jejího připravovaného, v pořadí již šestého studiového alba s názvem Norman Fucking Rockwell. 

Název nese po americkém výtvarníku Normanu Rockwellovi a světlo světa by mělo spatřit začátkem příštího roku.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kimi Wimberly (@chinadollkilos) on

Skladba i přes svou netradiční délku nenudí, za což může skvělý nostalgický feeling a psychedelické synthové a kytarové melodie. O hudební produkci se opět postaral Jack Antonoff.

Na otázku, proč se Lana rozhodla vydat jako singl takovou dlouhou skladbu, svým manažerem odpověděla: „Je konec léta. Někteří lidé si ho chtějí užít ještě alespoň dalších 10 minut a ztratit se v tónech elektrické kytary.“ To se jí rozhodně podařilo docílit a nahrávka funguje výborně.

V posledním rozhovoru pro Zanea Lowea poodhalila také své soukromí. Získala licenci soukromého pilota, učila se ovládat plachetnici a připravuje sbírku poezie a krátkých příběhů s názvem Violet Bent Backwards Over The Grass.

My talentované zpěvačce držíme palce a na album se těšíme už teď.

Domů
Sdílet
Diskuse