Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. října 2018 15:04
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Opitý slovenský kamionista havaroval na rakúskej diaľnici, zapríčinil 10-kilometrovú kolónu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Vodič bol už ráno prevezený do nemocnice.

48-ročný kamionista zo Slovenska pod vplyvom alkoholu spôsobil v dnešných ranných hodinách nehodu. Tá sa mala udiať na západnej diaľnici A1 pri meste St. Valentin (dolnorakúsky okres Amstetten).

Kamión zišiel z diaľnice, nabúral do zvodidiel, piliera a zostal stáť krížom cez cestu, pričom časť jeho nákladu a niekoľko ton plechu skončilo na diaľnici. Úlomky z auta sa nachádzali až 200 metrov od miesta nehody.

Následkom toho vznikla približne 10-kilometrová kolóna a spočiatku boli zatvorené až tri jazdné pruhy. Do odstraňovania materiálu z diaľnice sa zapojilo približne 35 dobrovoľníkov z dvoch požiarnických útvarov.

Opitému vodičovi odobrali vodičský preukaz a previezli ho do nemocnice v Linzi. Hneď po prepustení ho ale čakajú veľké nepríjemnosti, pretože na neho bude podané trestné oznámenie. S informáciou prišiel portál TVnoviny.sk.

Domů
Sdílet
Diskuse