Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. října 2018 17:47
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Odhodlání lovit: Hlava FCK THEM Yaksha vyprávěl o haterech a snaze prorazit v Americe

REFRESHER
Uložit Uložené

Proč je Yaksha odhodlaný lovit? Co ho motivuje a jak vypadá jeho pracovní den? Dozvíš se v první části z naší nové série, kterou připravujeme ve spolupráci s Jägermeisterem.

V Refresheru jsme pro vás vždy chtěli přinášet jedinečný obsah a kritériem je pro nás v první řadě originalita. Ve spolupráci s Jägermeisterem proto vznikl videoseriál s názvem Odhodlání lovit, v rámci nějž vám budeme od dneška v pravidelných intervalech představovat profily zajímavých osobností.

V první části nové série hostuje hlava labelu FCK THEM Yaksha, jehož aktivity jsou ti už asi dobře známé. Byl to právě on, kdo světu ukázal duhového 6ix9ine a dlouhodobě spolupracuje také s domácími interprety. Dohlíží na to, aby urban kultura na Slovensku neztrácela svou tvář a daří se mu to hned z několika perspektiv včetně módy a hudby.  

Proč je Yaksha odhodlán lovit? Co ho motivuje? Jak vypadá jeho pracovní den? Jaké plány má s labelem FCK THEM a proč dělá věci na 120 procent? Odpovědi na všechny otázky se dozvíš v pilotní části, kde samozřejmě nechybí i exkluzivní záběry z jeho pracovních a volnočasových aktivit.

Domů
Sdílet
Diskuse