Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. října 2018 22:15
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Novomanželé se na líbánkách opili tak, že rovnou koupili hotel, kde bydleli

ZAJÍMAVOSTI ALKOHOL
Uložit Uložené

Důležitá životní rozhodnutí nelze činit pod vlivem alkoholu.

Všude by ses doslechl, že důležitá životní rozhodnutí je třeba udělat až poté, co si vše dobře promyslíš. Měl by ses dobře vyspat, zvážit pozitiva a negativa a určitě bys rozhodnutí neměl dělat pod vlivem alkoholu.

Nevadilo to dvěma novomanželům. Gina Lyons a Mark Lee z Londýna pracují ve světě kinematografie, ale nemají peněz na rozdávání.

Přesto se po své svatbě vydali v prosinci minulého roku na třítýdenní líbánky, na kterých s batohy na zádech prošli více zemí. Zavítali i na Srí Lanku, kde ve městě Tangalle objevili zajímavý a tak trochu zanedbaný hotýlek na pláži.

Zalíbilo se jim tam a po příchodu se hned napili s místními, což neskončilo ideálně. Krom pití rumu se dozvěděli, že hotelu zanedlouho končí současná nájemní smlouva a po chvíli přesvědčování a 12 sklenicích souhlasili s tím, že si hotel pronajmou na následující tři roky za přibližně 882 000 Kč.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Gina Lyons (@ginalyonstv),

Aby vše dotáhli do úspěšného konce, museli si své nové kamarády přizvat na překládání při vyřizování potřebných dokumentů. Dohodli se, že první část částky zaplatí v prvním roce a druhou do března 2019, s čímž byli spokojeni jak majitelé, tak novomanželé.

Doporučeno
Test nealko alkoholu ze supermarketu: Suchej únor zvládneš hladce, pokud miluješ víno. Ostatní mohou mít potíže Test nealko alkoholu ze supermarketu: Suchej únor zvládneš hladce, pokud miluješ víno. Ostatní mohou mít potíže 11. února 2024 8:00

Zanedlouho je však zastihla nečekaná novina, protože Gina otěhotněla a oni žili v malém londýnském bytě. Neměli peníze, avšak hotelu na Srí Lance se nevzdali a v červenci tohoto roku ho dokonce celý odkoupili.

Rodina a kamarádi jim nadávali za to, že se chovají nezodpovědně, jenže oni pokračovali ve svém snu a v létě ho otevřeli. Dnes nabízí 7 pokojů se snídaní, kam se turisté jen hrnou a po odhalení příběhu stojícím za hotelem určitě nebude zájem o ubytování klesat.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Gina Lyons (@ginalyonstv),

Domů
Sdílet
Diskuse