Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. října 2018 23:11
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ego rapuje německy, Rytmus je bohatý a zamilovaný. Sleduj Kontrafakt na albu Diamant od Wiche a Lvcase Dopea

HUDBA
Uložit Uložené

DJ Wich a Lvcas Dope už příští týden vydají své společné album.

Už snad pro nikoho není překvapením, že během posledních pár měsíců spolupracovali DJ Wich a Lvcas Dope na společném albu. Nedávno zveřejnili tracklist a už stihli spustit možnost předobjednávek. Originální nosič by se měl k fanouškům dostat 17. října, kdy ho očekáváme i na streamovacích službách.

Dnes, sice s komplikacemi, ale přece, spatřila světlo světa pravděpodobně nejočekávanější skladba, protože na ní hostuje Rytmus, Ego i Kali. Kluci se chytili názvu a v novince popisují svou životní cestu k aktuálním cílům. Zajímavostí je určitě Egova sloka v němčině a my nyní budeme zvědaví, jaký další jazyk bude po francouzštině a oblíbené češtině následovat.

Dočkali jsme se i jednoduchého doprovodného vizuálu od režiséra Tomáše Šišky a jeho týmu. Ty nám do komentářů nezapomeň dát vědět, jak se ti výsledek líbí.

Domů
Sdílet
Diskuse