Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. listopadu 2018 16:00
Čas čtení 0:45
Viktor Kniš

Smack se chystá rozbít pražské Výstaviště

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Nejznámější český představitel grime stylu již brzy se svou tour zavítá i do hlavního města.

Smack patří dlouhodobě k nejoblíbenějším domácím interpretům a zaslouženě ho můžeme označit za průkopníka grime stylu v Česku. S tím jdou ruku v ruce i jedinečná živá vystoupení, která již nejsou jen o kývání hlavami a mávání rukama. Právě díky němu nabírají klubové akce na obrátkách a fanoušci oceňují i ​​to, že k nám dokáže přinést atraktivní jména z britské grime scény.

Hlavu A51 aktuálně nejvíce zaměstnává série vystoupení s názvem Začala Show Tour, s níž objíždí česká města. Už 16. listopadu je v plánu i obrovská zastávka v Praze, tedy konkrétně v prostorách Výstaviště na Holešovicích, kam by se mohly vejít přibližně tři tisíce lidí

Těšit se můžeš na speciální show a množství hostů, přičemž za všechny zmíníme celý A51 Sound, Nobodylistena, P MoneyhoLittle Dee, Blackse nebo Capo Lee. Lístky jsou stále k dispozici na oficiální stránce archetyp51.com, kde si je stále můžeš pořídit za zvýhodněnou cenu.

Smack se do Prahy vrací po sedmi vyprodaných Roxy, takže je snad jasné, že je jeho apetit opravdu velký a ukázat se musí ve velkém stylu. Do pozornosti ještě dáváme oficiální facebook událost, kde najdeš všechny potřebné informace a aktuality.

Smack se chystá rozbít pražské Výstaviště
Domů
Sdílet
Diskuse