Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. listopadu 2018 11:13
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Snoop Dogg si šel zahulit přímo před Bíly dům. Posedával na lavičce a vychutnával si blunt

ZAJÍMAVOSTI MARIHUANA RAP SNOOP DOGG
Uložit Uložené

Americký raper nemá Donalda Trumpa v oblibě.

Raper Snoop Dogg se v posledních měsících netají svým názorem na Donalda Trumpa. Vícekrát zkritizoval kolegu Kaneyho Westa za to, že s Trumpem spolupracuje, a nejnověji zavítal do Washingtonu, D. C. on sám.

Při průjezdu kolem sídla prezidenta se zamyslel, že by si rád zakouřil marihuanu přímo před jednou z nejznámějších nemovitostí ve Spojených státech amerických.

Nejdříve se chtěl vyfotit jen z auta, ale nebylo kde zaparkovat, a tak nařídil řidiči, ať zastaví. Snoop si šel sednout na lavičku před Bílý dům. Vytáhl blunt, uvolnil se a začal pokuřovat, přičemž zdravil kolemjdoucí fanoušky i náhodné lidi.

Smál se tomu, jak blízko u něj jsou agenti Tajné služby chránící prezidenta, a nakonec si udělal s fanoušky pár fotek. Při kouření marihuany stihl poslat vzkaz Donaldu Trumpovi, protože před odchodem vyslovil všeříkající větu: „Fuck the president.“

Domů
Sdílet
Diskuse