Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. listopadu 2018 9:29
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Máš instinkt lovce, dokážeš zorganizovat party kdekoliv a miluješ Jägermeister?

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Staň se Jäger Hunterem na tvé škole. Stačí, abys byl ambiciózní, kreativní, měl týmového ducha a marketingové myšlení.

Patříš mezi lidi, kteří v opuštěných, zchátralých a na první pohled nepřístupných prostorách vidí víc než jen nebezpečí? V tom případě bys měl okamžitě zbystřit pozornost. Máme pro tebe totiž nabídku, kterou by byl hřích odmítnout.

Jägermeister aktuálně opět hledá odhodlané lovce s chutí vymýšlet a následně realizovat zajímavé projekty všeho druhu.

Pozice Jäger Huntera je vhodná především pro ambiciózní a kreativní studenty českých vysokých škol. Určitě se ti bude hodit i marketingové myšlení, cit pro organizaci a týmový duch, ale vše důležité se dokážeš naučit postupnou praxí.

Máš instinkt lovce, dokážeš zorganizovat party kdekoliv a miluješ Jägermeister?

Jägermeister nabízí svým lovcům volnou ruku, ale zároveň je při tvorbě projektů kdykoli připraven pomoci. Dokonce si kolem sebe můžeš vytvořit vlastní tým lidí a naučíš se tak schopnostem studentského brand ambasadora a lídra. Kromě získání v současnosti velmi důležité praxe tak můžeš dát svému studentskému životu úplně jiný rozměr a vymanit se z běžného sterotypu.

Dostaneš možnost ovládnout své město obrovskou party se zajímavými vystupujícími interprety či DJi. Nebo se můžeš zaměřit na jakoukoliv formu umění a prezentovat jej tak, abys návštěvníkům vyrazil dech. Dobrou zprávou zároveň je, že se na všech událostech o zábavu stará ledově namražený Jägermeister, takže se je vždy na co těšit.

Pokud studuješ například v Olomouci, Plzni, Hradci Králové nebo v Pardubicích a chceš začít psát nový příběh svého města, a přitom si zajistit zkušenosti do budoucna, okamžitě nabíhej na oficiální stránku jagerhunter.cz, kde se dozvíš všechny důležité podrobnosti.

Pro jistotu připomínáme, že možnost zapojit se je do konce listopadu, takže to raději neodkládej. 

Máš instinkt lovce, dokážeš zorganizovat party kdekoliv a miluješ Jägermeister?
Domů
Sdílet
Diskuse