Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. listopadu 2018 16:55
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Letiště se kvůli Vánocům změnilo na svět Harryho Pottera. V Singapuru nechybí famfrpál, Nebelvírská věž ani Vrba mlátička

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Singapurské letiště Changi se na Vánoce změnilo na fantastický svět Harry Pottera.

Asijské letiště Singapur-Changi dlouhodobě patří mezi ty nejšpičkovější na světě a kromě bazénu či muzea tu najdeš například i bezplatné kino s 24hodinovým promítáním. I v Singapuru si přitom uvědomili, že se blíží Vánoce a na zmiňovaném letišti se příchod těchto svátků rozhodli spojit s jedinečnou výstavou Harryho Pottera.

Ta přitom potrvá až do února, ale vánoční atmosféru fantastické pohádky přinesla až do tří terminálů. Vzít si tak můžeš umělou hůlku a bojovat s Vrbou mlátičkou, jít navštívit Buclatou dámu do Nebelvírské věže nebo se vydat na nákupy do Příčné ulice či krásné vesničky Prasinky, odkud má Harry hromadu zážitků.

A z letiště Singapur-Changi si plno zážitků odneseš i ty, samotná výstava je totiž zcela zdarma a jejím jediným cílem je zkrátit čas cestujícím zábavnou cestou. To se letišti podařilo až natolik, že budeš doufat, aby tvůj let o několik desítek minut posunuli.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vivien Chang (@vivien0226),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa 我們的旅遊日記 (@ourtraveldiaryy_),

Domů
Sdílet
Diskuse