Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. listopadu 2018 18:45
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Khabib Nurmagomedov chce zápasit jedině s Mayweatherem. UFC ho moc nezajímá

SPORT UFC
Uložit Uložené

Ruský bojovník vyjádřil své preference

Od souboje Khabiba Nurmagomedova s Conor McGregorem zanedlouho uběhnou dva měsíce. Krátce po skončení zápasu se začaly objevovat informace o tom, že by chtěl Khabib vyzvat rovnou Floyda Mayweathera, i když Američan nikdy v MMA nebojoval.

Postupem času vyšlo najevo, že Khabib již potenciální souboj s Mayweatherem prodiskutoval v sídle ruské boxerské federace, Floyd měl se svým týmem kontaktovat a diskutovat se šéfem UFC a samotný boxer před pár týdny prohlásil, že se Khabiba nebojí, ale do oktagonu ho nikdo nedotáhne.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov),

Floyd si uvědomuje, že je větší ryba než Rus, a tak si chce podmínky nadiktovat podle vlastních představ. Nurmagomedov by v tom případě musel bojovat v boxerském ringu.

V rámci tiskové konference k propagaci Khabibovy autobiografie bojovník fanouškům a médiím vyprávěl o tom, zda a jak by se souboj s Mayweatherem mohl uskutečnit.

Doporučeno
Česká UFC hvězda Jiří Procházka: O penězích, slávě a návratu Conora McGregora. „Můj respekt ztratil,“ říká o svém soupeři Česká UFC hvězda Jiří Procházka: O penězích, slávě a návratu Conora McGregora. „Můj respekt ztratil,“ říká o svém soupeři 31. března 2024 14:00

Co se týče UFC, pro Khabiba by v úvahu v této chvíli mohli připadat odvetný souboj s McGregorem nebo bitva s Tonym Fergusonem, jenže jak sám řekl, souboj s Mayweatherem ho zajímá nejvíce.

Rus chce posílit své dědictví, vydělat a otestovat své dovednosti proti nejlepšímu z nejlepších, a tak zkoumá, jak by Floyda mohl dostat do ringu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov),

Khabiba fascinuje fakt, že Mayweather vyhrál 50 soubojů a ani jednou neprohrál. Pro diváky je proto mnohem zajímavější než potenciální soupeři McGregor či Ferguson. A protože nikdy v profesionální kariéře neprohrál ani Nurmagomedov, v souboji by šlo nejen o peníze, ale i o čest a historické skóre.

Bojovník zároveň věří, že zápas s Floydem by byl dvakrát zajímavější než bitva Mayweathera s McGregorem. Při pohledu na dva neporažené bojovníky prý lidi bude fascinovat to, kdo bude muset na konci sklonit hlavu před svým soupeřem.

Domů
Sdílet
Diskuse