Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. prosince 2018 20:43
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Muž si na rande hrál s mobilem, tak mu ho žena hodila do horkého jídla a odešla

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Příště si na taktiku slečny vzpomeň, když si budou kamarádi hrát s mobilem.

 

Dnes si už nedokážeme představit večer v baru či klubu s přáteli, aniž bychom v rukou neměli své telefony. Ačkoliv trávíme čas s našimi nejbližšími, často si ho krátíme pomocí smartphonů. Není na tom nic špatného, pokud se umíš ovládat a do displeje nehledíš neustále.

V jednom z největších čínských měst Čchung-čching však jedna dívka ztratila trpělivost se svým mužem, když si zašli na rande do restaurace. Měli před sebou několik chodů a různých dobrot, přičemž si jídlo mohli nabírat i z horké nádoby uprostřed stolu. Udržuje pokrmy stále teplé, takže se nemusíš obávat, že by ti jídlo vychladlo.

Číšníci nebyli připraveni na to, že zanedlouho budou z horké nádoby vytahovat smartphone. Muž si na velmi nekvalitním videu hrál s mobilem, což dívku rozzlobilo natolik, že se v jedné chvíli postavila a začala mu domlouvat.

Očividně ji nijak výrazněji neregistroval nebo ji jen ignoroval, a tak mu mobil náhle vzala a hodila do horkého jídla. Následně odešla pryč a na videu uvidíš, jak ho z nádoby loví.

Na internetu se lidé dokáží dokonale vcítit do kůže dívky, která si přišla na večeři popovídat, ne sledovat na muže s mobilem v ruce. Objevily se však i názory, že je video falešné a celá situace byla předem sjednána.

Domů
Sdílet
Diskuse