Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. ledna 2019 6:39
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Místo slavnostní večeře podával Trump v Bílém domě McDonald's

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Poslední večeře v Bílém domě se trochu vymkla z tradičních zvyklostí.

Když členové amerického fotbalového týmu Clemson Tigers přicházeli na slavnostní večeři do Bílého domu, určitě očekávali honosná a slavnostní jídla, jak je při podobných událostech zvykem.

Americký prezident Donald Trump však tentokrát pořádně překvapil, protože si pro hosty připravil obrovské množství fastfoodu. Nechyběly burgery či pizza a kuchaře nahradil McDonald's, Burger King a Domino's.

Nejde přitom o žádný hloupý výstřelek prezidenta, jak bys od něj možná čekal. Ve skutečnosti si celkem obratně poradil. Většina amerických vládních instituci totiž aktuálně podléhá takzvanému vládnímu shutdownu a do práce chodí jen ti nejdůležitější lidé, na kterých závisejí životy. A mezi ně kuchaři v Bílém domě skutečně nepatří.

Trump navíc večeři zaplatil z vlastní kapsy, a i když se fotbalisté nemohli radovat ze sofistikovaného gastronomického zážitku, na jedinečnou večeři ve Washingtonu jen tak nezapomenou.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa #TeamTrumpPence (@trumppencefamily45),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ABC News (@abcnews),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa TicToc by Bloomberg (@tictoc),

Zpět
Sdílet
Diskuse