Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. ledna 2019 12:34
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

UFC bojovník zpacifikoval muže, který před klubem brutálně napadl ženu

ZAJÍMAVOSTI UFC
Uložit Uložené

Když si toho Denis všiml, okamžitě přiběhl na pomoc.

Kdysi bojoval v organizaci UFC, ale v současnosti vlastní noční klub v Bosně a Hercegovině. Denis Stojnic na svém Instagramu neustále propaguje klub Dorian Gray, který najdeš přímo v Sarajevu. Otevřel ho nedávno.

Od té doby si vybudoval slušnou klientelu a po posledním videu mu zřejmě přibudou noví zákazníci, protože hrdinsky zachránil nevinnou ženu od brutálního útoku neznámého muže. Denis se o svůj klub stará, a tak na bezpečnostní kameře zachytil, že za ženou odcházející z klubu vyběhl vysoký a svalnatý muž, který ji udeřil do hlavy a poté na ni útočil za přistaveným autem.

UFC bojovník proto vyběhl z klubu, přišel za dvojicí a muže okamžitě poslal k zemi, kde ho zpacifikoval několika ranami a počkal na příchod bezpečnostní služby. Jak se však sám vyjádřil, žena nechtěla incident nahlásit na policii, takže se možná s mužem znala.

Denis konstatoval, že v Bosně a Hercegovině je násilí páchané na ženách stále obrovským problémem, který společnost moc neřeší, ale on si jen plnil svou povinnost jako občan, muž a majitel nočního klubu.

Domů
Sdílet
Diskuse