Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. února 2019 3:39
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Netflix dal zelenou druhé sérii skvělého Sex Education

Netflix dal zelenou druhé sérii skvělého Sex Education
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Milovaná novinka od Netflixu se po zásluze dočká druhé série.

Dnešní novinka není žádným překvapením. Netflix prohlásil, že jejich Sex Education za první 4 týdny zhlédlo přes 40 milionů diváků. Seriál si zamilovali diváci a odnesl si i přízeň kritiků, takže v tomto případě skutečně nebylo o čem přemýšlet. Zdá se, že britské počiny se na Netflixu slušně usazují a nás to těší, zvláště, když patří k obsahové špičce streamovacího giganta.

Druhá série se má začít natáčet na jaře v Británii, takže se její premiéry na Netflixu můžeme dočkat buď koncem tohoto roku, ale spíš počítáme se začátkem toho dalšího. K pokračování se vrátí kompletní kreativní tým včetně herců jako Gillian Anderson, Asa Butterfield, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Tanya Reynolds, Patricia Allison či Alistair Petrie. Žádné další informace známé nejsou.

Pokud stále váháš, zda dát seriálu šanci, věz, že má jen 8 dílů a také podle našeho redaktora Dančiho v žádném případě nejde o ztrátu času. V recenzi udělil první sérii 8/10. Mnozí z nás se na seriál již chystají a zřejmě bys tak měl učinit i ty.

Domů
Sdílet
Diskuse