Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. února 2019 14:45
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Zamilovaný pár odmítá zplodit dítě, nechtějí kontaminovat naši planetu. Lidé nedokáží jejich rozhodnutí pochopit

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Na Instagramu sdíleli fotku z kliniky, kam šli podstoupit vasektomii.

Většina mladých párů se těší na moment, když na svém Facebooku budou moci všem kamarádům a známým oznámit novinu o tom, že čekají dítě. Nathalie Guzman a Andrés Flu z Kolumbie však zažívají opačnou situaci.

Po dlouhém přemýšlení se rozhodli, že dítě nikdy zplodit nechtějí, a tak na sociální sítě pověsili svou společnou fotku z kliniky, kam šli podstoupit vasektomii. V příspěvku zvýraznili slova o tom, jak se nikdy nestanou rodiči, protože odmítají kontaminovat naši planetu.

Naopak, chtějí pomoci s konzervací Země, která je podle nich už v této chvíli mimořádně poškozena a přelidněná. Nemělo by proto smysl zplodit další dítě a přivést ho na zničený svět.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Nath MG (@natymon8),

Namísto dítěte se prý chtějí do konce života procházet po svém domě nazí, nakupovat hračky pro sebe a cestovat, aniž by museli řešit, kam své dítě na pár týdnů odloží. Nathalie však zároveň doplnila, že proti dětem samotným nic nemá, dokonce je má velmi ráda.

Na druhé straně, den co den vidí množství trpících dětí obklopených drogami a násilím, a proto do této společnosti nechce přivést žádného potomka. Kdyby prý byla situace jiná, vasektomii by nepodstoupili.

Aby toho nebylo málo, po oznámení radostné či smutné noviny začaly příspěvek komentovat stovky rozhořčených lidí. Páru vysvětlovali, jak jim jednou budou děti chybět a nedokázali pochopit, jak mohou ratolesti označit za kontaminaci naší planety.

Dítě podle mnohých není chybou ani kontaminací, ale požehnáním. Samozřejmě, našli se i lidé, kteří dvojici poblahopřáli a rozhodnutí schvalovali, ale konec konců samotní Nathalie a Andrés nejlépe vědí, co pro ně bude v životě nejlepším řešením.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Nath MG (@natymon8),

Domů
Sdílet
Diskuse