Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. března 2019 11:03
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Cardi B si zase spletla hudbu s pornem. Přísně rapuje o intimních partiích svého těla

HUDBA
Uložit Uložené

Ještě na Valentýna vyšla skladba Please Me s Bruno Marsem, která teď dostává klip a promo, které je na hraně s pravidly Instagramu.

Cardi B vydala v minulém roce velmi úspěšné album Invasion of Privacy, se kterým posbírala hned několik rekordů a v první řadě cenu Grammy za nejlepší rapový projekt roku 2018. Předběhla tak kapacity jako Travis Scott či Pusha T a právem jí patří titul královny rapu.

O trůn se dlouhodobě bije s Nicki Minaj, bez zdravé konkurence by to však nebylo ono, a tak jsme v konečném důsledku velmi rádi, že se navzájem motivují. Kromě hudby se velmi rady předbíhají i v kontroverzi, přičemž by bylo asi velmi obtížné určit, která má navrch. Tentokrát se však rozběhla Cardi, jelikož jako promo k novému videoklipu využila své tělo.

Vizuální zpracování dostává její nejnovější track Please Me s Bruno Marsem, který společně vydali ještě při příležitosti Valentýna. Erotický text do velké míry pojednává o intimních částech těla raperky a my vlastně už nemáme co dodat. Do komentářů nám napiš, jak se ti novinka líbí a zda máš raději Nicki, nebo Cardi.

Domů
Sdílet
Diskuse