Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. dubna 2019 11:01
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Tímto útulným bungalovem u Bratislavy bys nepohrdl. Splňuje ta nejpřísnější kritéria

Tímto útulným bungalovem u Bratislavy bys nepohrdl. Splňuje ta nejpřísnější kritéria
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="http://www.rules.sk/architektura/bungalov-so-sikmou-strechou-malinovo" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">rules.sk</a>
KULTURA
Uložit Uložené

Špička mezi architektonickými ateliéry nám prezentuje další projekt na světové úrovni.

Nestává se příliš často, že publikujeme projekty, jejichž realizace ještě neproběhla, avšak dnes musíme a v hlavně chceme udělat výjimku. Představíme si totiž dílo z dílny slovenské architektonické špičky, kterou známe pod názvem RULES architekti.

Opustíme přitom brány hlavního města Slovenska a zastavíme se v nedaleké obci Malinovo, kde již v nejbližším období vyroste nemovitost, o jaké sní většina z nás.

Půjde o šikovně řešený bungalov se šikmou střechou odkazující na vesnické prostředí, které dnešním lidem žijícím ve městech začíná chybět a proto sahají po obdobném bydlení ve stále větším měřítku. 248 metrů čtverečních je dostatečná plocha na to, aby se mohli autoři návrhů dostatečně vyřádit a připravit pro klienty něco, co neuvidíš v každé řádové zástavbě v přilehlých částech Bratislavy.

Tým kolem Rudolfa Lesňáka nám znovu dokazuje své světové kvality skrz rozdělení domu na 2 části dodávající celku výraznou dynamiku a hlavně vždy vítanou otevřenost. Dalším plusem je také zakomponování nadrozměrných oken, díky kterým si majitelé budou moci užívat dostatek světla napříč všemi obytnými prostory.

Třešničkou na dortu bude vzdušná terasa s bazénem a na závěr nám nezbývá než tvůrcům popřát úspěšnou realizaci.

Adresa: Malinovo (Slovenská republika

Typ stavby: Novostavba 

Užitková plocha: 248 metrů čtverečních

Počet ložnic: 4

Projekt: 06-2018 / 12-2018 (návrh)

Status: Ve stádiu výstavby

V případě, že víš i o jiných architektonických/designérských studiích či ateliérech z našich končin, které stojí za pozornost širšího publika, tak neváhej a pošli nám tip na e-mailovou adresu uvedenou v profilu výše. Děkujeme!

Domů
Sdílet
Diskuse