Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. dubna 2019 20:51
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Mladý Čech chce rapem šířit jen radost a štěstí. Sleduj jeho pozitivní a barevný videoklip

HUDBA
Uložit Uložené

The-O má talent, vizi a kolem sebe skvělý tým, díky čemuž o něm ještě hodně uslyšíme.

V Česku stále roste mnoho ambiciózních hudebníků, kteří však již velmi dobře vědí, že se v první řadě musí dokázat od zbytku odlišit. Důkazem je i The-O. Ten má za sebou již několik úspěšných skladeb a na pomyslnou rapovou scénu přináší neobvyklý nápad, protože chce svou tvorbou šířit jen radost a štěstí.

S přihlédnutím na aktuální stav jde tedy o fenomén, který nemůže dopadnout jinak než dobře. V nejnovější skladbě svou myšlenku opět dokazuje a představuje také videoklip od Patrika Soldána. The-O je zároveň talentovaným hudebním producentem a všechny beaty si připravuje na míru sám, takže máš možnost slyšet prakticky hotového umělce.

Už delší dobu hrává koncerty po boku známějších kolegů a je snad jen otázkou času, kdy to ve velkém rozjede i sám. Už 11. června ho budeš mít možnost vidět vystupovat před Kelvynem Coltem, který je v současnosti jedním z nejvyhajpovanějších umělců v Evropě. To vše v Cargo Gallery na pražské náplavce.

Domů
Sdílet
Diskuse