Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. května 2019 10:52
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Justin Bieber lituje, že kritizoval Eminema. Boj s psychickými problémy a depresí nevzdává

HUDBA EMINEM
Uložit Uložené

Sice se snaží zůstat pozitivní, ale kritika na Eminema se mu v žádném případě nevyplatila, protože mu fanoušci i média dali jeho inkompetenci intenzivně pocítit.

Včera jsme psali, jak se Justin Bieber rozhodl kritizovat jednoho z nejlepších raperů planety za to, že se na nejnovějším projektu Kamikaze obouvá do kolegů z nové vlny. Zpěvák Eminemovi vyčítá, že se v této disciplíně jednoduše nevyzná a mladé generaci nerozumí.

Doporučeno
Justin Bieber kritizuje Eminema: Nerozumíš nové generaci raperů Justin Bieber kritizuje Eminema: Nerozumíš nové generaci raperů 2. května 2019 11:22

Podle očekávání jsme se odpovědi v podání Slim Shadyho nedočkali, což je v konečném důsledku pro hudební průmysl jako takový mnohem lépe. Všichni víme, že zápalná šňůra veterána z Detroitu sice není úplně krátká, když však dojde k výbuchu, umí ublížit opravdu intenzivním způsobem.

O slovo se tedy opět hlásí samotný Bieber. Jak už asi víš, dlouhodobě bojuje s psychickými problémy a hlubokou depresí, což je důvod, proč odložil hudební kariéru. Zároveň však veřejně na tento zdravotní problém poukazuje a rozšiřuje tak povědomí o tom, že se není za co stydět, naopak, je třeba to řešit, ať už s lékaři nebo jiným způsobem.

Doporučeno
Eminem na Kamikaze rozdal 153 dissů. Víc než 15 procent alba tvoří kritika známých kolegů Eminem na Kamikaze rozdal 153 dissů. Víc než 15 procent alba tvoří kritika známých kolegů 3. září 2018 14:58

Po kritice na Eminema se na Biebera spustila obrovská vlna kritiky ze strany veřejnosti, fanoušků i médií, kteří psali o tom, že v žádném případě není kompetentní k tomu, aby se vyjadřoval k rapu.

Justin celý spor uzavírá dlouhým příspěvkem, který věnuje opět své depresi. Píše, že spojení s Bohem mu pomáhá mít se lépe a cítit lásku, podle všeho se v první řadě snaží zaujmout motivační stanovisko a v konečném důsledku svým followerům odvrátit zrak od ne zrovna šťastného rozhodnutí se včerejším komentářem směrem k Eminemovi. 

Domů
Sdílet
Diskuse