Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. května 2019 11:22
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Justin Bieber kritizuje Eminema: Nerozumíš nové generaci raperů

HUDBA EMINEM
Uložit Uložené

Justin Bieber se na účet alba Kamikaze vyjádřil na svém Instagramu.

Když Eminem loni vydal album Kamikaze, nebál se na něm zkritizovat novou generaci raperů. Více či méně se obul do jmen jako Lil Xan, Lil Pump či Lil Yachty a od velké části svých fanoušků se dočkal uznání, protože dnešní moderní rapeři nejsou po chuti úplně každému.

Tentokrát se však o albu Kamikaze vyjádřil Justin Bieber. Zpěvák v poslední době zažívá těžší chvíle, bojuje s psychickými problémy, ale jeho stav se pomalu zlepšuje a v létě bychom se měli dočkat nového alba.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Justin Bieber (@justinbieber),

Mezitím lze hledá inspiraci v rapu, protože na své instagramové stories přidal screenshot, jak poslouchá skladbu The Ringer z alba Kamikaze a za pár minut přidal svůj názor.

Bieber napsal, že se mu líbí Eminemova flow, ale nelíbí se mu, že dissuje nové rapery. „Mám rád novou generaci rapu, on jí zkrátka nerozumí,“ doplnil. Eminem se zatím k názoru zpěváka nijak nevyjádřil a zřejmě budeme na reakci čekat marně, protože legendární raper má zřejmě lepší věci na práci než reagovat na Justina.

Samozřejmě, fanoušci se už rozdělili na dvě skupiny, protože jedna novou generaci nemá v oblibě a ta druhá ji zase miluje.


Domů
Sdílet
Diskuse