Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. června 2019 10:38
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Když chceš prachy vydělat, musíš je utratit. Yzomandias rapuje o Lui, Gucci, Fendi

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Sleduj nejnovější Yzův vizuál, který vznikl jen před pár dny na hotelu po koncertě.

Yzomandias má za sebou vydání mixtape projektu J. Eden 2, který se těší obrovskému úspěchu. Za víkend sesbíral neuvěřitelný milion streamů a na 32 tracích v novém hávu ukázal, že nová vlna rapu mu je velmi blízká. My jsme už stihli vydat i recenzi, v krátkosti však platí, že Yzo konečně vrátil do Československa formát mixtapu ve správném významu.

Nyní se fanoušci dočkali i vizuálního zpracování jedné z nových skladeb, konkrétně Lui, Gucci, Fendi, kterou asi není potřeba více popisovat. Yzo již tradičně tématu věnoval drahému oblečení a videoklip je reprezentativní záležitostí na od Andrease Golda.

Ještě stále pokračuje KML tour a ty máš možnost si na posledních zastávkách vychutnat show, v jejímž rámci na pódiu vystoupí všichni členové Milion Plus.

Doporučeno
Yzomandias vrací význam pojmu mixtape. J.Eden 2 dává fresh zvuk starším věcem a přináší mnoho nového (Recenze) Yzomandias vrací význam pojmu mixtape. J.Eden 2 dává fresh zvuk starším věcem a přináší mnoho nového (Recenze) 1. června 2019 14:13
Domů
Sdílet
Diskuse