Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. července 2019 7:07
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Vychutnej si Chorvatsko na jiný způsob. Vila na Dalmácii je jako vystřižená ze srdce Toskánska

Vychutnej si Chorvatsko na jiný způsob. Vila na Dalmácii je jako vystřižená ze srdce Toskánska
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.sothebysrealty.cz/properties/villas-croatia-central-dalmatia/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">sothebysrealty.cz</a>
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Vinařské sídlo plné moderny, jehož pozemek se rozprostírá na ploše 6 fotbalových hřišť.

Léto máme v plném proudu a v případě, že pořád nevíš, kam jet s partou přátel nebo rodinou na dovolenou, tak dnes ti poskytneme tip lepší než cestovní kanceláře. Díky českému zastoupení Sotheby's International Reality jsme totiž našli vilu situovanou v Dalmácii, která splní požadavky i těch nejnáročnějších cestovatelů. 

Konkrétně se jedná o střední část pobřežního území, které je mimořádně oblíbená a popravdě, při pohledu na jednotlivá sídla v okolí, nás to vůbec nepřekvapuje. Chorvatské nebe na zemi sestává z 2 od sebe nezávislých domů na pozemku o výměře 60 000 metrů čtverečních, ke kterým kromě vinic přísluší také bazén o délce 15 metrů. 

Samotná sídla nabízejí 189 metrů čtverečních obytné plochy a 5 ložnic, přičemž maximální počet hostů majitelé stanovili na 6 osob. Tím se dostáváme i k ceně, která činí 67 tisíc korun za týden, včetně poplatků, a to považujeme za férovou nabídku v poměru cena/výkon.

Stačí, když se podíváš na galerii snímků níže, která ti odhalí nejen dechberoucí prostředí, ale i kamenné nemovitosti plné moderny. Nebudeme si lhát, v obdobném sídle bychom rádi strávili velmi dlouhou dobu.

Více podobných nemovitostí najdeš na Czech Republic Sotheby's International Reality.

Adresa: Střední Dalmácie (Chorvatsko)

Pozemek: 60 000 metrů čtverečních 

Podlažní plocha: 189 metrů čtverečních 

Cena: 67 000 Kč / týden (kontakt

Domů
Sdílet
Diskuse